Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

5. 5. 2015 – Prezen... 5. 5. 2015 proběhla prezentace společnosti Bayer pro studenty MBA programu z floridské univerzity, kteří si společnost vybrali jako referenční ukázku inspirativní firmy v České republice. Studenty
Počet škol zapojených ... Po celé České republice se právě rozbíhá čtvrtý ročník (na Slovensku třetí ročník) projektu s názvem Věda má budoucnost, který se dlouhodobě snaží bojovat s negativním trendem klesajícího zájmu
„Kariérní poraden... 27. 4. 2015 navštívili studenti třetího ročníku libeňské Střední školy – Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, sídlo firmy Bayer, aby zde absolvovali třetí setkání v projektu věnované tentokrát problematice
„Úvodní setkání... 24. 11. 2014 proběhlo úvodní setkání na Vyšší odborné škole zdravotnické a Střední zdravotnické škole Praha. Obsahem setkání bylo představení projektu studentům 2. ročníku nástavbového studia – obor Diplomovaný farmaceutický
Závěrečné setkání p... V pátek 10. června proběhne v Mladé Boleslavi závěrečné setkání pedagogů zapojených v letošním ročníku Věda má budoucnost v modulech pro učitele, výchovné poradce a ředitele základních
Tisková zpráva – ... 19.4.2016 proběhlo setkání učitelů programu Věda má budoucnost ve Výzkumném ústavu vodohospodářském v Praze. Název setkání byl „Cíleně orientované workshopy“. Prohlédněte si tiskovou zprávu.
Čtvrtstoletí šípu (2.... ŠKODA AUTO 1990-2015 Moderní dějiny naší největší automobilky jsou s Auto Tipem úzce spojeny. Stejně jako se náš časopis zrodil na základě licence německého Auto Bildu, tak
Školení pro ředitele &... V pátek 10. listopadu proběhlo úvodní setkání pro ředitele nového ročníku Věda má budoucnost – moduly pro pedagogické pracovníky. Součástí byl seminář na téma PR školy a
Den v životě firmy – ... Ve čtvrtek 7. prosince přijeli studenti druhého ročníku SPŠ Ostrov do Sedleckého Kaolinu, aby se v rámci bloku Den v životě firmy dozvěděli více o této zajímavé
„Návštěva scienc... 22. 6. 2015 se vydali žáci ZŠ Rokytnice v Orlických horách do Liberce, aby navštívili tamní science centrum IQLANDIA. Výlet byl odměnou pro učitelku tamní školy, pí.