Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

Žákovská soutěž R... Od 1.4. je to venku – další ročník žákovské soutěže Věda očima mladých právě začal a vy do něj můžete začít hlásit své skvělé projekty. Těšíme se
„Návštěva sídla... 11. 5. 2015 navštívili žáci šesté třídy pražské ZŠ Na Beránku sídlo společnosti Bayer. Žáci si povídali se zaměstnanci firmy Bayer o tom, co je třeba umět, aby člověk mohl pracovat
Den v životě firmy a H... Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne přijeli do firmy Bayer studenti z VOŠ zdravotnické Praha 1. Připraven byl pro ně dvojblok seminářů. V první části nazvané “ Den v životě firmy“