Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

Žáci se ve firmách sez... Již pátým rokem běží po celé České republice program s názvem Věda má budoucnost, který se snaží bojovat s negativním trendem klesajícího zájmu o přírodovědné a technické
B. Wojnar: ŠKODA AUTO pl... Automobilka ŠKODA AUTO dodala od ledna svým zákazníkům 522 500 vozů. Poprvé v historii bylo v prvním pololetí dodáno více net půl milionu vozů (první pololetí 2013:
Den ve firmě – VO... Ve čtvrtek 2.2. v odpoledních hodinách nás navštívilo celkem 30 studentů z Vyšší odborné školy zdravotnické sídlící na Praze 1. Studentky se zúčastnili v rámci programu Věda
Zájem o iniciativu „V... Po celém Česku se v současnosti rozbíhá čtvrtý ročník (na Slovensku třetí ročník) projektu s názvem Věda má budoucnost, který se dlouhodobě snaží bojovat s negativním trendem
Novinky.cz: Gymnazisté n... Vítězem soutěže Věda očima mladých se stala trojice studentů 5. ročníku pražského Gymnázia Jana Nerudy. Pro své vrstevníky sepsali učebnici Průvodce světem nanočástic. Druhé místo připadlo studentům
ČRo Plus, Zprávy 5. 6. 2017 ČRo Plus, Zprávy, stopáž 9:26 živý vstup
Science is the future –... In the first place, this year’s importance has been in engaging new partners that significantly supported and developed the project. The four companies already involved, Bayer, IBM,
Závěrečné setkání p... V pátek 10. června proběhne v Mladé Boleslavi závěrečné setkání pedagogů zapojených v letošním ročníku Věda má budoucnost v modulech pro učitele, výchovné poradce a ředitele základních
„Prezentace Týdnu ... Ve dnech 6. – 7. 11. 2014 proběhla prezentace projektu v Praze na Akademii věd ČR v rámci Týdne vědy a techniky. Na akci byly vystaveny nejlepší projekty studentské soutěže na podporu vědy, vítězný studentský
Učitelská soutěž Věd... Učitelé zapojení do vzdělávacího programu Věda má budoucnost soutěžili o nejlepší způsob zatraktivnění přírodovědných a technických předmětů. Zvítězila Iveta Holečková ze základní školy v Čelákovicích se svým projektem, při