Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

Den v životě firmy – ... 24. května 2016 proběhlo v pražském sídle společnosti Bayer setkání studentů z Gymnázia J. Heyrovského se zaměstnanci společnosti Bayer. Studenti se nejprve dozvěděli o náplni programu Věda má
Zájem o iniciativu „V... Po celém Česku se v současnosti rozbíhá čtvrtý ročník (na Slovensku třetí ročník) projektu s názvem Věda má budoucnost, který se dlouhodobě snaží bojovat s negativním trendem klesajícího zájmu o přírodovědné
Učitelská soutěž Věd... Učitelé zapojení do vzdělávacího programu Věda má budoucnost soutěžili o nejlepší způsob zatraktivnění přírodovědných a technických předmětů. Zvítězila Iveta Holečková ze základní školy v Čelákovicích se svým projektem, při
„Den v životě fir... 1. 12. 2014 se sešli studenti VOŠ Zdravotnické, obor diplomovaný farmaceut s odborníky z firmy Bayer v prostorách pražské pobočky této mezinárodně působící chemicko-farmaceutické firmy. Studenti se v rámci setkání dozvěděli
29.3. personální blok S... 29. 3. 2017 do společnosti Bayer zavítali studenti Střední odborné školy zdravotnické z Prahy 1. Kromě malého občerstvení jsme pro ně připravili zajímavý program. Studenti si nejprve
Závěrečné setkání p... V pátek 10. června proběhne v Mladé Boleslavi závěrečné setkání pedagogů zapojených v letošním ročníku Věda má budoucnost v modulech pro učitele, výchovné poradce a ředitele základních
Den v životě firmy – ... 27. listopadu 2015 proběhlo v pražském sídle společnosti Bayer úvodní setkání studentů VOŠ a Střední zdravotní školy z Alšova nábřeží, na kterém byli seznámeni s náplní ročního zapojení v
Dvoudenní workshop pro u... Dvoudenní workshop (pro učitele matematiky a fyziky) se koná 17. – 18. 3. 2016 Více informací: ŠA_dvoudenní_workshop_anotace
„Strategické setk... 15.10. 2014 proběhlo Strategické setkání partnerů projektu Věda má budoucnost v prostoru Impact Hub Praha. Obsahem setkání bylo ohlédnutí za uplynulými třemi lety působení projektu v Čechách a
Úvodní setkání Věda ... Dovolujeme si vás pozvat na úvodní setkání k projektu Věda má budoucnost, který realizuje společnost ŠKODA AUTO ve spolupráci s občanským sdružením AISIS. Podívejte se na pozvánku.