Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

Závěrečné setkání p... V pátek 10. června proběhne v Mladé Boleslavi závěrečné setkání pedagogů zapojených v letošním ročníku Věda má budoucnost v modulech pro učitele, výchovné poradce a ředitele základních
Představení projektu &#... Ve čtvrtek 16. 11. 2016 proběhlo představení projektu studentům Gymnázia Jana Nerudy v Praze. Žáci se seznámili s obsahem programu Věda má budoucnost. Dověděli se, co všechno je v rámci
Kolik hub a plísní lét... Studentky vyhrály vědeckou soutěž s domácí analýzou 7. června  2016 v 19:01 Plísně a houby v bytě odhalí analýza, která vyhrála soutěž Věda očima mladýchFoto: Martin Čuřík Možná
Dvoudenní setkání uči... 29. – 30. ledna proběhlo dvoudenní setkání učitelů v Černém Dole. Učitelé zapojení do programu Věda má budoucnost s partnerem Škoda Auto se sešli na dvoudenním workshopu.
Ocenění studentů (TÝD... Ocenění studentů Firma Bayer ocenila nejlepší návrhy studentů na podporu zvýšení prestiže vědy v projektu Věda má budoucnost. Své vlastní návrhy, jak pomoci zlepšit prestiž vědy v
30.-31. března proběhlo... 30. a 31. března proběhlo dvoudenní setkání učitelů ZŠ zapojených do programu VMB s partnerem ŠKODA AUTO , a.s., Mladá Boleslav. Setkání začalo ve Vrchlabí v závodě
„Úvodní setkání... 5. 12. 2014 proběhlo úvodní setkání na SŠ – Centrum odborné přípravy technickohospodářské Praha 9. Obsahem setkání bylo představení projektu studentům 2. ročníku oboru Chemik operátor, kteří budou zapojeni
Den ve firmě – ZŠ... Ve čtvrtek 26. 1. 2017 jsme přivítali na exkurzi ve společnosti BAYER žáky Základní školy Dr. Jana Malíka z Chrudimi a jejich učitelský doprovod. Exkurze začala podle