Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

Den ve firmě – SŠ... Ve středu 23.11.2016 vyrazili studenti Střední zdravotnické školy v Praze na exkurzi do společnosti BAYER. Ta již tradičně proběhla v prostorách firmy na Stodůlkách, kde se studenti
Novinky.cz: Gymnazisté n... Vítězem soutěže Věda očima mladých se stala trojice studentů 5. ročníku pražského Gymnázia Jana Nerudy. Pro své vrstevníky sepsali učebnici Průvodce světem nanočástic. Druhé místo připadlo studentům
Dvoudenní setkání uči... Na konci ledna se sešli učitelé programu Věda má budoucnost na dvoudenním setkání v Černém Dole. Hlavní náplní byla badatelská výuka a její aplikace do školy. Program