Tisková zpráva Věda očima mladých 2018

Praha, 11. června 2018 – žáci středních odborných škol si vyzkoušeli vědu v praxi. Své práce prezentovali na půdě Akademie věd České republiky na závěrečné konferenci programu Věda má budoucnost, která zakončila sedmý ročník vzdělávacího programu, jehož cílem je zatraktivnit přírodovědecké a technické předměty u žáků.

Prohlédněte si tiskovou zprávu.

Podobné příspěvky

Představení projektu &#... 16. 2. 2016 proběhlo představení projektu žákům osmých tříd ZŠ Dr. Jana Malíka z Chrudimi. Žáci se dozvěděli, co je čeká za aktivity v projektu po zbytek
Zprávy České televize 5. 6. 2017 ČT Zprávy ve 12:00 stopáž 18:10 živý vstup
Den v životě firmy – ... V pátek 8. 12. 2017 proběhla první návštěva společnosti Bayer v letošním ročníku programu Věda má budoucnost. Studenti Střední zemědělské školy v Brandýse se nejprve seznámili s
Noc vědců 2016 Když se tak zamyslíte nad tím, kolik znáte vědců ve svém okolí, je dost možné, že byste je spočítali na prstech jedné ruky. Víte, co dělají? Rozumíte
Iniciativa Věda má budo... Po celé České republice se právě rozbíhá čtvrtý měnil< (na Slovensku třetí ročník) projektu s názvem Věda má budoucnost, který se dlouhodobě snaží bojovat s negativním trendem
Návštěva sídla Bayer ... 26. 11. 2015 navštívili žáci 3. ročníku z Masarykovy střední školy chemické pražské sídlo společnosti Bayer. Kromě představení společnosti absolvovali žáci prohlídku prostor s představením jednotlivých oddělení
Věda v praxi – SPŠ O... Ve středu 4. 5. 2016 měli možnost studenti druhého a třetího ročníku Technického lycea ze SPŠ Ostrov navštívit Sedlecký Kaolin a podrobně se seznámit s těžbou a zpracováním kaolinu.
„Kariérní poraden... 27. 4. 2015 navštívili studenti třetího ročníku libeňské Střední školy – Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, sídlo firmy Bayer, aby zde absolvovali třetí setkání v projektu věnované tentokrát problematice
Den ve firmě – SŠ... Ve středu 23.11.2016 vyrazili studenti Střední zdravotnické školy v Praze na exkurzi do společnosti BAYER. Ta již tradičně proběhla v prostorách firmy na Stodůlkách, kde se studenti
TYDEN.CZ: Soutěž vyhrá... 5. 6. 2017 Vítězem letošního ročníku soutěže Věda očima mladých se stala trojice studentů pátého ročníku šestiletého Gymnázia Jana Nerudy. Pro své vrstevníky sepsali učebnici Průvodce světem